PAGINA IN CONSTRUCTIE

Eveniment „Ziua Internaționala a Animalelor Fără Stăpân”

April 3, 2024

Cu ocazia „Zilei Internaționale a Animalelor Fără Stăpân”, sărbătorită în data de 4 aprilie, Regia Autonomă a Domeniului Public Cluj-Napoca, împreună cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca organizează un eveniment dedicat câinilor fără stăpân. Acțiunea se va desfășura în incinta Centrului de Tratare și Întreținere Câini fără Stăpân și Animale Abandonate de pe str. Bobâlnei, nr.65, în intervalul orar 10:00 – 20:00. De asemnea vă așteptăm cu drag si sâmbătă 6 aprilie intre orele 10:00 si 14:00.  Scopul evenimentului este promovarea în rândul cetățenilor a adopțiilor de câini, precum și conștientizarea și sensibilizarea populației cu privire la modul în care putem să le dăm o șansă la o viață într-o familie animalelor abandonate.
La eveniment vor participa, în calitate de invitați, organizații care activează în domeniul protecției animalelor. Între acestea, menționăm Federația pentru Drepturile Animalelor din Transilvania, asociații de protecția animalelor din judetul Cluj (ASIPA, SIRIUS Animal Rescue, NUCA, Arca lui Noe, RAY Animal Rescue, Andreea & Benji’s Happy Dogs).
Cetățenii interesați pot să viziteze centrul pe parcursul evenimentului și să interacționeze cu cei peste 300 de câini din adăpost, iar, dacă doresc, să și adopte un câine. Mai mult, medicii veterinari ai centrului vor oferi asistență specializată celor interesați cu privire la îngrijirea animalelor. De asemenea, reprezentanții ONG-urilor prezente la eveniment le vor oferi vizitatorilor sfaturi profesioniste referitoare la importanța sterilizării, a microcipării câinilor, precum și la efectele negative ale abandonului asupra câinilor.
Precizăm că adopția este gratuită, iar solicitanții trebuie să dețină următoarele documente: document de identitate (carte de identitate / pașaport), act de spațiu (CF / contract de vânzare-cumpărare / dovadă plată impozit) și adeverință angajat sau cupon de pensie / dovada oricărei alte surse de venit.
În cadrul evenimentului, societățile Servicii Publice SA și Safepet.ro le vor acorda cetățenilor care adoptă un câine cadouri constând în hrană și accesorii destinate animalelor adoptate.

Centrul de Gestionare Caini Fara Stapan Cluj-Napoca
Cluj-Napoca, Str. Bobalnei 65
Tel: 40-(0)264 415788
E-mail: cgcfs@radpcj.ro
Website: https://www.centru-caini.radpcj.ro/

Download:

Ultimele Noutati

Anunt referitor la deschiderea sezonului de agrement canotaj pe lacurile Chios si Gheorgheni 1

Se deschide sezonul de agrement canotaj pe lacurile Chios și Gheorgheni 1 Începând cu data de 20.04.2024, RADP Cluj Napoca…

Citeste tot articolul

Anunt privind selectia candidatilor pentru trei posturi de director la RADP Cluj-Napoca

Consiliului de Administrație al Regiei Autonome a Domeniului Public Cluj-Napoca, prin Comisia de Selecție și expertul independent în resurse umane,…

Citeste tot articolul