PAGINA IN CONSTRUCTIE

Anunt referitor la deschiderea sezonului de agrement canotaj pe lacurile Chios si Gheorgheni 1

April 18, 2024

Se deschide sezonul de agrement canotaj pe lacurile Chios și Gheorgheni 1

Începând cu data de 20.04.2024, RADP Cluj Napoca va deschide activitatea de agrement la lacurile Chios și Gheorgheni 1.

Cei care aleg să se destindă în parcul central al orașului, pe Lacul Chios, trebuie să știe că baza de agrement este dotată cu 20 ambarcatiuni respectiv dragoni, flamingo si masinute, toate dotate cu veste de salvare. De asemenea, clujenii care vor alege să-și petreacă timpul liber la Lacul Gheorgheni 1 vor putea inchiria pentru o plimbare pe luciul de apa cele 12 ambarcatiuni puse la dispozitie(inclusiv lebede si masinute), dotate, de asemenea, cu veste de salvare.

Tarifele pentru închirierea pentru 30 de minute a unei ambarcațiuni în cele două baze de agrement sunt dupa cum urmeaza: 10 lei (pentru copiii între 4 și 14 ani), respectiv 20 lei (pentru copiii de peste 14 ani și adulți). Copiii cu vârsta sub 4 ani au accesul gratuit, cu condiția să fie însoțiți de măcar un adult.

Programul de funcționare pentru public va fi în intervalul orar 10:00 – 19:30, pentru Lacul Chios, respectiv 11:00 – 19:30, pentru Lacul Gheorgheni 1.

Download:

Ultimele Noutati

Eveniment „Ziua Internaționala a Animalelor Fără Stăpân”

Cu ocazia „Zilei Internaționale a Animalelor Fără Stăpân”, sărbătorită în data de 4 aprilie, Regia Autonomă a Domeniului Public Cluj-Napoca,…

Citeste tot articolul

Anunt privind selectia candidatilor pentru trei posturi de director la RADP Cluj-Napoca

Consiliului de Administrație al Regiei Autonome a Domeniului Public Cluj-Napoca, prin Comisia de Selecție și expertul independent în resurse umane,…

Citeste tot articolul